Άσχημα τα νέα με Κουρμπέλη, δεν ταξιδεύει στη Φιλανδία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν θα ταξιδέψει για το Τάμπερε ενόψει του παιχνιδιού της Ελλάδας με τη Φινλανδία, αποχωρώντας έτσι νωρίτερα από την αποστολή

 

Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ουγγαρία, καθώς εκτός από αγωνιστικούς λόγους, αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού.

Το Σάββατο (13/10) ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Κατά συνέπεια, ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού, τέθηκε εκτός μάχης για τον τελικό της προσεχούς Δευτέρας με τη Φινλανδία, στο Τάμπερε και αναμένεται ν΄ αρχίσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής, προκειμένουν να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της γαλανόλευκης για τη Φινλανδία θα αναχωρήσει την Κυριακή (14/10), στις 11:00 και η επιστροφή σε ελληνικό έδαφος έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (16/10). 


Επιστροφή
στην αρχή