Άσχημα νέα για την Εθνική, ντούμπλαρε τις νίκες η Βουλγαρία (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Πολύ κακή εξέλιξη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Σλοβενία μετά τη δεύτερη νίκη της Βουλγαρίας...

Όσα προηγήθηκαν της ήττας στη Νορβηγία στην πρεμιέρα της νέας διοργάνωσης της UEFA, με την ονομασία Nations League, αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή ενόψει ενός καλύτερου μέλλοντος για την εθνική Κύπρου.

Τα τελευταία νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι και δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς η Βουλγαρία επικράτησε 1-0 της Νορβηγίας στη Σόφια και έγινε αυτόματα το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά στον τρίτο όμιλο της League 3.  

Οι Βούλγαροι του Πίτερ Χούφτσεφ, που προσπαθούν να ξαναβγούν στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχοντας να προκριθούν σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης από το 2004, ευτύχησαν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκη στη διοργάνωση (σ.σ προηγήθηκε αυτή επί της Σλοβενίας) από τέρμα του Ράντοσλαφ Βασίλιεφ (59'). 

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογία του ομίλου έχει διαμορφωθεί ως εξής: Βουλγαρία 6 βαθμοί, Νορβηγία 3 βαθμοί, Κύπρος 0 Βαθμοί, Σλοβενία 0 βαθμοί. 

Η ταυτότητα του ομίλου στον οποίο συμμετέχει και η εθνική Κύπρου: 

6 Σεπτεμβρίου
Νορβηγία – Κύπρος 2-0
Σλοβενία - Βουλγαρία 1-2

9 Σεπτεμβρίου
21:45 Κύπρος – Σλοβενία
Βουλγαρία - Νορβηγία 1-0

13 Οκτωβρίου
21:45 Βουλγαρία – Κύπρος
19:00 Νορβηγία - Σλοβενία

16 Οκτωβρίου
21:45 Σλοβενία – Κύπρος
21:45 Νορβηγία - Βουλγαρία

16 Νοεμβρίου
21:45 Κύπρος – Βουλγαρία
21:45 Σλοβενία - Νορβηγία

19 Νοεμβρίου
21:45 Κύπρος - Νορβηγία
21:45 Βουλγαρία - Σλοβενία


Επιστροφή
στην αρχή