Αρχίζει με εργομετρικές εξετάσεις η Αλκή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Από το περσινό ρόστερ παρέμεινε στην ομάδα ο τερματοφύλακας Πάρντο, όπως και οι Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Χαρή, Λοϊζίδης και Χαραλάμπους.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τρίτης 26/6)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της Αλκής για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει. Σήμερα θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές της «αθάνατης», εξετάσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Ουσιαστικά η τρέχουσα εβδομάδα θα αναλωθεί στα εργομετρικά και στις αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση των κυανέρυθρων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (02/07)στο γήπεδο του Άδωνη Ιδαλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι προπονήσεις θα είναι κλειστές. Το διοικητικό συμβούλιο θα ενημερώσει μεταγενέστερα τους φίλους της ομάδας για την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης επίσημης προπόνησης. Η Αλκή θα προπονείται στο γήπεδο του Άδωνη για τους προσεχείς δύο μήνες. Μετέπειτα, το πιο πιθανό είναι ότι θα προπονείται στα Πυργά.

Στα μεταγραφικά, οι εκκρεμότητες παραμένουν πολλές. Μέχρι χθες είχαν αποκτηθεί οι μέσοι Ακόστα και Τρασκέφσκι, ο κεντρικός αμυντικός Βαλεντίν, ο επιτελικός μέσος Καντσάτσια και ο αμυντικός Μαρτίνος Χριστοφή.

Από το περσινό ρόστερ παρέμεινε στην ομάδα ο τερματοφύλακας Πάρντο, όπως και οι Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Χαρή, Λοϊζίδης και Χαραλάμπους. Παρελθόν αποτελεί ο Πάρπας.

Η Αλκή σκοπεύει να ζητήσει από τον Απόλλωνα τους Πέτρο Ψύχα και Μάριο Ανδρέου. Πέρσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί στην «αθάνατη».

 


Επιστροφή
στην αρχή