Δεν μετέχει στην Ολομέλεια ο Α.Κυπριανού.Τι τον συμβούλεψαν οι γιατροί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Άρχισε στις πέντε το απόγευμα η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας, η οποία καλείται να εγκρίνει τα πέντε νομοσχέδια και ένα κανονισμό για τα ΜΕΔ.

Αρχισε η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία καλείται να εγκρίνει τα πέντε νομοσχέδια και ένα κανονισμό για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ) και με απόφαση της να εγκρίνει ή απορρίψει την κυβερνητική εγγύηση για τη συμφωνία απορρόφησης των εργασιών της ΣΚΤ από την Ελληνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ των κυβερνητικών νομοθετημάτων θα ψηφίσει και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Μαρίνος Μουσιούττας, ο οποίος αρχικά είχε δηλώσει ότι θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια βάσει της συνείδησής του.
 
Τελικά κατατέθηκαν για να ψηφιστούν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος πέντε προτάσεις νόμου.

Στο νοσοκομείο ο Α. Κυπριανού

Στο μεταξύ ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ο οποίος είχε νιώσει αδιαθεσία νωρίτερα το απόγευμα και είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις, μετέβη εκ νέου στο Νοσοκομείο για συμπληρωματικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ που εκδόθηκε αργά το απόγευμα, μετά από οδηγίες των γιατρών ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δεν συμμετέχει στις σημερινές εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής και έχει μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Περαστικά ευχήθηκε μέσω Twιtter ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος...

 

 τώραπριν από 10 λεπτά

Αγαπητέ τις πιο θερμές μας ευχές. Σε περιμένουμε στην ολομέλεια. Σιδερένιος.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή