ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Γ»: Στη Σλοβενία για να εξιλεωθεί η Εθνική (θέμα με Λαΐφη)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά την ήττα στη Βουλγαρία και τη μεγάλη πίκρα που άφησε σε όλους, οι διεθνείς μας είναι αναγκασμένοι να δουν μπροστά...

Στη Λιουμπλιάνα μεταφέρεται από σήμερα το σκηνικό για την Εθνική μας ομάδα, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (16/10) με τη Σλοβενία, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Μετά την ήττα στη Βουλγαρία και τη μεγάλη πίκρα που άφησε σε όλους, οι διεθνείς μας είναι αναγκασμένοι να δουν μπροστά και θα προσπαθήσουν να δείξουν μια διαφορετική εικόνα μεθαύριο. Ασφαλώς και η ψυχολογία τους είναι επηρεασμένη από χθες, όμως από την άλλη οφείλουν να ξεχάσουν την άτυχη βραδιά της Σόφιας και να δουν πώς θα πάρουν τρεις βαθμούς από την ουραγό ομάδα του τρίτου ομίλου.

Στη Σλοβενία η ομάδα θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω σε όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στους Βούλγαρους και έφεραν την ήττα. Κατά τα άλλα, είναι δουλειά του Ραν Μπεν Σιμόν να ανεβάσει τους παίκτες του ψυχολογικά και να τους κάνει να προσεγγίσουν το παιχνίδι με τη Σλοβενία ακριβώς όπως θα το έκαναν αν κέρδιζαν στη Σόφια. Και η αλήθεια είναι ότι με μια νίκη στη Λιουμπλιάνα, θα αυξήσουμε τις ελπίδες μας για μια καλή θέση στον όμιλο (πλέον η πρωτιά είναι σχεδόν αδύνατη).

Η ναυλωμένη πτήση από τη Σόφια στη Λιουμπλιάνα είναι προγραμματισμένη για τις 16:05. Η ομάδα θα κάνει ένα χαλάρωμα το βράδυ της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, ενώ τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της προετοιμασίας τόσο της Κύπρου όσο και της αντιπάλου μας.

Αγωνιστικά, δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όμως προέκυψε από το... πουθενά η απουσία του Λαΐφη, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα (!) και συμπλήρωσε απαγορευητικό αριθμών, έτσι θα χάσει τον αγώνα με τους Σλοβένους.


Επιστροφή
στην αρχή