ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Γ»: Πίστη Μπεν Σιμόν για το διπλό στη Σόφια!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Την πίστη του στην Εθνική μας ομάδα πως μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στη Βουλγαρία το Σάββατο (21:45) εξέφρασε ο Ραν Μπεν Σιμόν...

Την πίστη του στην Εθνική μας ομάδα πως μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στη Βουλγαρία το Σάββατο (21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Είμαστε στα μέσα της διαδρομής αυτής της διοργάνωσης. Βλέπω από την παρουσία και των ντόπιων δημοσιογράφων ότι σας ενδιαφέρει αρκετά αυτό το παιχνίδι και εδώ στη Βουλγαρία. Είναι για εμάς ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες και εμείς ήρθαμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας. Γνωρίζουμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εμπιστεύομαι την ομάδα μας ότι μπορεί να τα καταφέρει. Θέλουμε να συνεχίσουμε μετά τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία, με το ίδιο πνεύμα. Να παίξουμε σαν ομάδα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διαφορετικό από τον τελευταίο απέναντι στη Σλοβενία. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και είμαστε αισιόδοξοι για το τι μπορούμε να πετύχουμε».

Σε ερώτηση για το αν είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική μας, στην προσπάθεια για τη μεγάλη υπέρβαση και τη μεγάλη επιτυχία, απάντησε: «Η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της. Χτίζεται σιγά-σιγά και αυτό κάνουμε. Τα παιδιά δουλεύουν συνεχώς. Ξέρουμε όμως και έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από δύο νίκες. Μια ομάδα με κίνητρο, μια ομάδα με δύο νίκες. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στο σύνολο και όχι σε άτομα».

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Λαΐφη

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Αναλύσαμε τον αντίπαλο και όλοι είμαστε έτοιμοι. Αυτή η Εθνική αξίζει κάτι καλό, γιατί είναι μια πραγματική οικογένεια. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον αγώνα. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει ένα μεγάλο διπλό. Δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα, όμως θα τα δώσουμε όλα για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε, φτάνει να το πιστέψουμε».

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!


Επιστροφή
στην αρχή