ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Γ»: «Αν ευστοχούσε ο Πιέρος όλα θα ήταν διαφορετικά»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Την απογοήτευσή του για την έκβαση που είχε η προσπάθεια της εθνικής Κύπρου εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν μετά την ήττα στη Σόφια

Την απογοήτευσή του για την έκβαση που είχε η προσπάθεια της εθνικής Κύπρου εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν μετά την ήττα με 2-1 από τη Βουλγαρία στο «Vasil Levski».

Ο Ισραηλινός τεχνικός τοποθετήθηκε δημόσια, στις καθιερωμένες μετά από αναμετρήσεις δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ εστιάζοντας στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πιέρου Σωτηρίου, καθώς, όπως εξήγησε, αυτό το γεγονός προσέδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο. Η καθοριστική φάση ήταν η ευκαιρία του Πιέρου. Αν ευστοχούσε όλα θα ήταν διαφορετικά. Μετά την ευκαιρία, οι Βούλγαροι απέκτησαν αυτοπεποίθηση.

Κάναμε όμως ένα γενναίο παιχνίδι. Αυτός ο όμιλος είναι κλειστός, έχει μικρές διαφορές και για μικρές λεπτομέρειες δεν είμαστε πιο κοντά.

Μετά το 60ο λεπτό του παιχνιδιού, χάσαμε την ισορροπία και ο αντίπαλος βρήκε φάσεις. Ήταν αμφίρροπο παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Την αποστολή μας στη Βουλγαρία και στη Σλοβενία χορηγεί η εταιρεία FONBET. Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και επωφεληθείτε του Bonus 100% για δωρεάν στοιχηματισμό έως και €250!


Επιστροφή
στην αρχή