Αποσύρεται μπίρα Stella Artois λόγω θραυσμάτων γυαλιού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H συγκεκριμένη απόσυρση μπίρας επηρεάζει λιγότερο από το 4,77% του συνόλου των γυάλινων φιαλών που πωλούνται στην Κύπρο.

Γυάλινες φιάλες της μπίρας Stella Artois 330 ml απέσυρε η Senaga Trading Ltd, επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος της μπίρας Stella Artois της ζυθοποιίας AB InBev στην Κύπρο, διότι ενδέχεται να περιέχουν θραύσματα γυαλιού. «Δεδομένου ότι η ποιότητα είναι προτεραιότητά μας και σαν προληπτικό μέτρο για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των καταναλωτών μας, η εν λόγω εκούσια απόσυρση αφορά μονάχα γυάλινες φιάλες Stella Artois 330 ml και η εμβέλειά τους περιορίζεται στις φιάλες που προέρχονται από τρίτο προμηθευτή γυάλινων φιαλών, ο οποίος παράγει ένα μικρό μέρος των μη επιστρεφόμενων γυάλινων φιαλών της Stella Artois», αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει πως η απόσυρση αυτή επηρεάζει λιγότερο από το 4,77% του συνόλου των γυάλινων φιαλών που πωλούνται στην Κύπρο ετησίως. Αυτή η απόσυρση είναι επακόλουθο εντοπισμού ελαττώματος σε γυάλινες φιάλες των 330 ml, που ενδεχομένως να έχει προκαλέσει το σπάσιμο κάποιου μικρού κομματιού γυαλιού και τη διοχέτευσή του μέσα στη φιάλη.

Η μπίρα προς απόσυρση περιλαμβάνει όλες τις πράσινες φιάλες Stella Artois με σήμανση «Ανάλωση κατά προτίμηση» που κυμαίνεται στο ημερολογιακό φάσμα, το οποίο αναφέρεται παρακάτω. Όπως αναφέρει η εταιρεία, παρόλο που το επηρεασμένο απόθεμα είναι εξαιρετικά περιορισμένο, η παρτίδα που έχει υποστεί βλάβη έχει διανεμηθεί σε όλη την Ευρώπη.

Καταναλωτές και πελάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της Senaga Trading Ltd στο τηλέφωνο: +357 22029660.

Οδηγίες αναγνώρισης

Αναγράφονται στις φιάλες τα πιο κάτω:

  • Κύπρος - 20.02.18, κωδικός συσκευασίας 49, ώρα συσκευασίας 0:00-6:00.
  • Κύπρος - 03.06.18, κωδικός συσκευασίας 49, ώρα 9:00-21:00.
  • Κύπρος - 06.06.18, κωδικός συσκευασίας 49, ώρα 8:00-20:00.

Επιστροφή
στην αρχή