Απολογείται ο Γιορίς που συνελήφθη μεθυσμένος!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Η μητροπολιτική αστυνομία υποστήριξε ότι ο Γάλλος γκολκίπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και ορίστηκε δικάσιμος για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου...

Την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ αντιμετωπίζει ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, μετά από έλεγχο που του έγινε από την αστυνομία στο δυτικό Λονδίνο.

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής υποβλήθηκε σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, με τον ίδιο να ζητά ολόψυχα συγνώμη για το περιστατικό παραδεχόμενος ότι ήταν «εντελώς απαράδεκτο».

Ο Γιορίς, ο οποίος εντάχθηκε στους «Σπερς» το 2012 προερχόμενος από τη Λιόν και μετρά 256 συμμετοχές με το σύλλογο της Premier League, δήλωσε: «Θέλω να απολογηθώ ολόψυχα στην οικογένειά μου, στο σύλλογό μου, στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή και σε όλους τους οπαδούς μας. Λαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου και σαφώς δεν είναι αυτό το παρέδειγμα που θέλω να δώσω».

Η μητροπολιτική αστυνομία υποστήριξε ότι ο Γάλλος γκολκίπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και ορίστηκε δικάσιμος για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Westminster Magistrates Court.

 


Επιστροφή
στην αρχή