Απόλλων: Με ομίλους ίσως ανοίξει... παράθυρο για μεταγραφή!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Αν οι κυανόλευκοι καταφέρουν και περάσουν για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια στους ομίλους του Europa League, ίσως γίνει ακόμα μία κίνηση...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 20/08)

 

Στον Απόλλωνα σκέφτονται μόνο τους αγώνες με τη Βασιλεία και τίποτε άλλο στην παρούσα φάση. Αν οι κυανόλευκοι καταφέρουν και κάνουν την έκπληξη και περάσουν για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια στους ομίλους του Europa League, τότε η διοίκηση ενδεχομένως να κάνει μια τελευταία κίνηση «εμβολιασμού».

Φυσικά δεν θα έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της, αφού ο επαναληπτικός στην Κύπρο είναι προγραμματισμένος για την 30ή Αυγούστου στο ΓΣΠ και το επόμενο βράδυ ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Η κίνηση ενίσχυσης, εφόσον γίνει, θα είναι για τον κατάλογο Β'. Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρουν πάντως τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β' ανεξαρτήτως της έκβασης που θα έχουν οι αγώνες με τους Ελβετούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελβετία, δεν φαίνεται να σκέφτεται να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα. Βασικά υπάρχει ερωτηματικό για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ακόμα κι αν είναι έτοιμος ο Χάμπος Κυριάκου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει πάλι με τον Κέβιν Μπρου. Οι άλλοι δύο στο κέντρο θα είναι οι Σακέτι και Περέιρα. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Παπουλής, Σαρδινέρο και Ζελάγια.


Επιστροφή
στην αρχή