Αποκριάτικη στολή η Κιμ Καρντάσιαν θύμα ληστείας στο Παρίσι

BUZZLIFE /PEOPLE

Η μεταμφίεση είχε τον τίτλο «Θύμα ληστείας στο Παρίσι» και έδειχνε μια γυναίκα με μακριά σκούρα μαλλιά δεμένη και φιμωμένη.

Με το Halloween να πλησιάζει μια εταιρεία πρότεινε μια στολή με θέμα από την επικαιρότητα, που παρέπεμπε στην πρόσφατη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι.

Η μεταμφίεση είχε τον τίτλο «Θύμα ληστείας στο Παρίσι» και έδειχνε μια γυναίκα με μακριά σκούρα μαλλιά δεμένη και φιμωμένη. Περιλάμβανε λευκό μπουρνούζι, σχοινί, περούκα, γυαλιά κι ένα δαχτυλίδι, «φωτογραφίζοντας» πέρα από κάθε αμφιβολία τη γνωστή τηλεπερσόνα και την περιπέτειά της στη γαλλική πρωτεύουσα. Η τιμή της στολής ήταν 69,99 δολάρια.

cmanh1

«Έχει αφιερώσει τη ζωή της στη προώθηση της αμερικανικής decadence, της νεότητας και του ηδονισμού αλλά αυτό το λαμπερό lifestyle της γύρισε μπούμερανγκ μια νύχτα στο Παρίσι όταν ένοπλοι άνδρες την έδεσαν και της έκλεψαν τα κοσμήματα και την ηρεμία της», έγραφε η ιστοσελίδα στην περιγραφή της στολής. «Το φετινό Halloween διασκεδάστε με την ποπ κουλτούρα και ντυθείτε όπως η βασίλισσα των Social media».

Η ιστοσελίδα που πουλούσε τη στολή δεν ονομάτιζε την Καρντάσιαν για νομικούς λόγους, όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Costumeish, Jonathon Weeks. Σύμφωνα με τον ίδιο η στολή είχε σκοπό να προκαλέσει και να θυμίσει πως το Halloween είναι εποχή για λίγο χιούμορ και όχι να διακωμωδήσει μια σοβαρή κατάσταση ή να περιπαίξει την Καρντάσιαν.

«Εκφράζω τη βαθιά μου συμπάθεια στην οικογένεια. Κανείς δεν αξίζει να περάσει ό,τι πέρασε εκείνη», τόνισε.

Οι αντιδράσεις ήταν όμως σφοδρές και η εταιρεία απέσυρε τη στολή και απολογήθηκε.

cmanh2


Επιστροφή
στην αρχή