Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποφάσεις από την χθεσινοβραδινή (01/01) συνεδρία της Δικαστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας (01/02/2012), η Δικαστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων επέβαλε ποινές καθώς και χρηματικό πρόστιμο για τις πιο κάτω καταγγελίες: *Στον ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου...

 

Αποφάσεις από την χθεσινοβραδινή (01/01) συνεδρία της Δικαστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας (01/02/2012), η Δικαστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων επέβαλε ποινές καθώς και χρηματικό πρόστιμο για τις πιο κάτω καταγγελίες:
 

*Στον ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου ’ριστο Ππασιά, που αποβλήθηκε στον αγώνα Πρωταθλήματος Cyta Δ? Κατηγορίας με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, αποκλεισμός 3 αγωνιστικών και χρηματική ποινή.
 

*Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς HENRIQUES NETO JOAO PEDRO, για καταγγελία μετά το τέλος του αγώνα Πρωταθλήματος Β? Κατηγορίας με τον Χαλκάνορα, αποκλεισμός 3 αγωνιστικών και χρηματική ποινή.
 
*Στον ποδοσφαιριστή του Χαλκάνορα Παναγιώτη Φραγκέσκου, για καταγγελία μετά το τέλος του αγώνα Πρωταθλήματος Β? Κατηγορίας με την Δόξα Κατωκοπιάς, αποκλεισμός 3 αγωνιστικών και χρηματική ποινή.
 
*Στον προπονητή του Εθνικού Λατσιών κ. Σεργίδη, που αποβλήθηκε στον αγώνα Πρωταθλήματος Cyta Δ? Κατηγορίας με τον Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, αποκλεισμός 2 αγωνιστικών από το γήπεδο και χρηματικό πρόστιμο.
 
*Στον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Σεραφείμ που συμμετείχε με την ΑΕΚ Κουκλιών αντικανονικά στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U-17 Α?, Β?, Γ?, Δ? Κατηγορίας με τον Κ&Ε Τραχωνίου, αποκλεισμός 2 αγωνιστικών.
 
*Στον ποδοσφαιριστή Παύλο Ζερπετέα που συμμετείχε με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας αντικανονικά στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U-17 Α?, Β?, Γ?, Δ? Κατηγορίας με την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς, αποκλεισμός 2 αγωνιστικών.
 
Απαγόρευση μετεγγραφών
Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο και την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών και/ή εγγραφών νέων ποδοσφαιριστών στη δύναμη των Σωματείων Ατρόμητος Γεροσκήπου και  ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
 
Πέραν των πιο πάνω, η Δικαστική Επιτροπή κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας της, εξέτασε άλλες υποθέσεις και επέβαλε χρηματικά πρόστιμα.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Ελπίδες της Ελλάδας! (vid)

Πολίτης Sports, 22:32 (τελευταία ενημέρωση 22:32)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταθερά στην κορυφή η Ανόρθωση, νίκες για ΑΕΛ και Απόλλων

Πολίτης Sports, 21:50 (τελευταία ενημέρωση 21:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» ο Στιβ! (ανάρτηση)

Πολίτης Sports, 21:35 (τελευταία ενημέρωση 21:35)

Επιστροφή
στην αρχή