ΑΠΟΕΛ (βόλεϊ): Ποιοτική ενίσχυση με Γαβριήλ Γεωργίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Στη θέση του διαγώνιου ενισχύθηκε η ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Γαβριήλ Γεωργίου...

Στη θέση του διαγώνιου ενισχύθηκε η ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γαβριήλ Γεωργίου.
 
Ο διεθνής πετοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα, έδωσε τα χέρια με τους γαλαζοκίτρινους και αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Λευκωσίας, η οποία μετά την αξιπρόσεκτη περσινή περίοδο, στοχεύει ακόμη πιο ψηλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την επιστροφή του 29χρονου διεθνή διαγώνιου πετοσφαιριστή Γαβριήλ Γεωργίου.

Ο Γεωργίου προέρχεται από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης, με την οποία αγωνίστηκε πολλά χρόνια και πανηγύρισε αρκετούς τίτλους. Πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στη Νέα Σαλαμίνα και την προηγούμενη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ.

Καλωσορίζουμε τον Γεωργίου και του ευχόμαστε ανάλογη χρονιά με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης τόνισε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γαβριήλ στην ομάδα μας. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μία συνάντηση για να συμφωνήσουμε.

Είναι ο βασικός διαγώνιος της εθνικής ομάδας και πιστεύουμε πραγματικά στις δυνατότητες του οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα σε μια δύσκολη όπως αναμένεται χρονιά».

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Γεωργίου ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την μεταγραφή μου στον ΑΠΟΕΛ. Βλέπω πως στην ομάδα πρόκειται να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για επιστροφή του ΑΠΟΕΛ εκεί που του αξίζει και θέλω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».


Επιστροφή
στην αρχή