ΑΠΟΕΛ (βόλεϊ): «Κλείδωσε» την παραμονή του Χρυσοστόμου (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται o προγραμματισμός του τμήματος πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, που «κλείδωσε» την παραμονή του Γιώργου Χρυσοστόμου...

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται o προγραμματισμός του τμήματος πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, με τη σημερινή επικαιρότητα να περιλαμβάνει την πρόσληψη του Λοΐζου Λοΐζου, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Χρυσοστόμου. 

Γνωστοποιώντας το γεγονός, οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: «Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Γιώργο Χρυσοστόμου.

Ο 30χρoνος κεντρικός, αναδείχθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης με την οποία πανηγύρισε πάρα πολλούς τίτλους με πιο πρόσφατο το νταμπλ της σεζόν 2013-14. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παφιακού κατακτώντας το κύπελλο. Πέρυσι αποκτήθηκε από την ομάδα μας και οι παρουσίες του έκριναν επιβεβλημένη την παραμονή του.

Ευχόμαστε στο Γιώργο καλή επιτυχία και να πανηγυρίσει τίτλους και με τον ΑΠΟΕΛ».

Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές και το γεγονός πως θα τον έχουμε κοντά μας και φέτος αποτελεί κλειδί για το χτίσιμο της ομάδας. Οι ποιοτικοί Κύπριοι πετοσφαιριστές αποτελούν τη μισή επιτυχία μιας ομάδας». 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε: «Η ατομική ανέλιξη και εξέλιξη επέρχεται μέσω της πορείας για ομαδική διάκριση. Παραμένω στον ΑΠΟΕΛ διότι η εκπλήρωση της προσωπικής μου υπόσχεσης συνάδει με το γενικότερο όρο της ατομικής ανάδειξης ενός αθλητή που είναι η κορυφή!».


Επιστροφή
στην αρχή