ΑΠΟΕΛ: Το φιλικό των «νέων» και όχι μόνο - Τι ετοιμάζει ο Μπαλταζάρ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ποδοσφαιριστές που είδαμε καθόλου ή σχεδόν καθόλου αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον Πορτογάλο στο σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 7/9)

 

Το σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ, με τον Ολυμπιακό, όσο κι αν είναι φιλικό, θεωρείται πολύ σημαντικό καθώς ο Μπαλταζάρ αλλά και ο κόσμος θα δουν παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν προηγουμένως, έτσι ώστε να γίνουν και διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που αρχίζουν τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Να σημειώσουμε τους παίκτες που δεν είδαμε σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα και μάλλον θα πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο αποψινό (19:00) φιλικό στο Μακάρειο:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αυτή τη φορά ο Ρομό θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ο Βενεζουελάνος είναι μια καλή λύση σε περίπτωση που δεν θα είναι στα καλά του ο Βάτερμαν.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δεξιά, σίγουρα θα πάρει χρόνο ο Μιλάνοφ και αριστερά ο Αλεξάνδρου. Στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του Χέσους Ρουέδα, όπου και θα φανεί σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο Βούρος, καθώς ο Μερκής και ο Ιωάννου βρίσκονται στην Εθνική.

Πρόβλημα με Καζού

ΜΕΣΟΙ: Εδώ τα βλέμματα στρέφονται σε δυο παίκτες που δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου. Τον Αργεντινό Κασκίνι και τον Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι μάλλον και θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Ως δημιουργικός μέσος θα ξεκινήσει ένας από τους Ζαχίντ – Ντε Βινσέντι.

ΣΤΑ ΑΚΡΑ: Στα άκρα της επίθεσης, αριστερά ίσως δούμε Αλωνεύτη και Νατέλ δεξιά, ενώ ίσως ακόμα προωθηθεί ο Καζού, ο οποίος δεν αποκλείεται να παίξει στη θέση αυτή ως λύση ανάγκης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Σε θέση φορ θα παίξει ο Μπαλόγκ, ενώ μπορεί να έχουμε και σύστημα με δυο φορ, ώστε να παίξει και ο Ρέζα, ίσως και ο Κατσαντώνης ακόμα!

Διαψεύδουν στον ΑΠΟΕΛ για Τόμι Ορ

Πρέπει να διορθωθεί

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κοινή παραδοχή ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε μεγάλα κενά σε όλες σχεδόν τις γραμμές του, γι’ αυτό εξάλλου προέκυψαν οι αποκλεισμοί, πρώτα από το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπαλταζάρ θα πρέπει να παρουσιάσει την ομάδα πρωταθλήματος εντελώς διαφορετική και μάλιστα από τα πρώτα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ερμή και Νέα Σαλαμίνα.

Σε αντίθετη περίπτωση ίσως προκύψουν νέες εξελίξεις, έστω κι αν η διοίκηση Πετρίδη διατήρησε τον κ. Μπαλταζάρ στον πάγκο της ομάδας μετά τις αποτυχίες στην Ευρώπη…

Εξάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα για οπαδό του ΑΠΟΕΛ


Επιστροφή
στην αρχή