Κινείται σε... γερμανικούς ρυθμούς ο ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Καθοριστικής σημασίας είναι η συμφωνία που ετοιμάζουν οι γαλαζοκίτρινοι με γερμανική εταιρεία και που θα φέρει χρήμα στα ταμεία της διοίκησης

Μετά τα «καθαρά» 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Ρόλαντ Σάλαϊ στη Φράιμπουργκ, άλλο ένα σημαντικό ποσό αναμένεται να μπει στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ ώστε να «κλείσει» τις τρύπες που δημιουργήθηκαν στα οικονομικά της ομάδας από τον αποκλεισμό στο Europa League.

Από χθες διέρρευσαν οι πληροφορίες που αφορούν Γερμανούς επενδυτές, με εταιρεία η οποία αναμένεται να αγοράσει σημαντικό αριθμό μετοχών, βάζοντας περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των γαλαζοκιτρίνων.

Η εν λόγω συμφωνία μάλιστα φέρεται να επεκτείνεται και με πιθανή εμπλοκή της γερμανικής εταιρείας στο πρότζεκτ ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου.

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις πληροφορίες, όμως ο Πρόδρομος Πετρίδης αναμένεται πως θα μιλήσει για τις επαφές με τους Γερμανούς στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει σύντομα.

Το σίγουρο είναι πως εφόσον η διοίκηση των πρωταθλητών προχωρήσει στο συγκεκριμένο ντιλ, η μετοχική σύνθεση θα αλλάξει για τα καλά και οι γαλαζοκίτρινοι θα μπουν πλέον σε νέα εποχή, όσον αφορά τουλάχιστον το διοικητικό και μετοχικό κομμάτι.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή