ΑΠΟΕΛ (μπάσκετ): Παραδίδει τα «κλειδιά» σε Ελλαδίτη τεχνικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ είναι ο Βαγγέλη Ζιάγκος, με τον έμπειρο προπονητή να αποτελεί το πρώτο όνομα...

Η Κύπρος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προορισμός στην καριέρα του Βαγγέλη Ζιάγκου, καθώς ο Ελλαδίτης αποτελεί το πρώτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρκετά προχωρημένες, σε τέτοιο βαθμό που όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία, ειδικά μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε στην Πρίστινα, από την οποία είχε πρόταση συνεργασίας..

Έτσι, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, στον οποίο, ουσιαστικά, οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της περσινής πορείας της ομάδας και της παραμονής της στην Basket League, άνοιξε τις τελευταίες ημέρες νέο κύκλο επαφών με τους γαλαζοκίτρινους προκειμένου να διαπραγματευτεί τους όρους μιας πιθανής συμφωνίας.

Παρόλα αυτά ακόμα τίποτα δεν είναι «τελειωμένο», όμως οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να πορευτούν μαζί τη νέα καλαθοσφαιρική περίοδο.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή