ΑΠΟΕΛ: Από τα αζήτητα γίνεται συμπαίκτης του Γιουσέιν Μπολτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον των Σέντραλ Κάαστ Μάρινερς προσφέρει βάσιμες ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ για να απαλλαχθεί από την παρουσία του Αυστραλού...

Μαντήλι αναμένεται να κουνήσει από τον Αρχάγγελο ο Τόμι Ορ.

Τουλάχιστον, αυτό μαρτυρείται από δημοσίευμα ιστοσελίδας της πατρίδας του, όπου αναφέρεται η προσπάθεια απόκτησης του ακραίου μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ από τους Σέντραλ Κάαστ Μάρινερς.

Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαίωσε ο προπονητής της ομάδας, Μάτι Σίμον στο «NBN News» και ως εκ τούτου γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί ο σύλλογος της Λευκωασίας έχει ακόμα βάσιμες ελπίδες για να απαλλαχθεί από την παρουσία του.

Στην αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης ο 26χρονος άσος θα προσπαθήσει να «σπάσει» την περιθωριοποίηση του τελευταίου καιρού, εξ ου και στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο ουδεμία διάθεση έχουν για να χρονοτριβούν αναφορικά με το πώς και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα αποχωρήσει από το υπάρχουν δυναμικό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στους Μάρινερς, εντάχθηκε το τελευταία διάστημα ο διάσημος σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος επιχειρεί (μάλλον ανέλπιδα) να πραγματοποιήσει καριέρα στο ποδόσφαιρο!

 

 


Επιστροφή
στην αρχή