ΑΠΟΕΛ: Άδικο για τους παίκτες - Ανακοινώσεις... στο γήπεδο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το «πινγκ-πονγκ» ανακοινώσεων ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων έχει επισκιάσει ξεκάθαρα τον θρίαμβο επί του Απόλλωνα...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 7/12)

 

Το δίκαιο είναι, για μια ομάδα που κερδίζει ένα μεγάλο ντέρμπι με 5-1, να πάρει όλη την αναγνώριση και τον θαυμασμό τις μέρες που ακολουθούν. Κάποια στιγμή το αποτέλεσμα θα ξεχαστεί και η ομάδα θα επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι της. Την αναγνώριση, όμως, θα την έχει πάρει επειδή την άξιζε.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ αυτή την εβδομάδα έχουν αδικηθεί ξεκάθαρα. Το «πινγκ-πονγκ» ανακοινώσεων ανάμεσα στις διοικήσεις έχει επισκιάσει ξεκάθαρα τον θρίαμβο επί του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα, αντί ο κόσμος να επικεντρώνεται στον «μάγο» Αλ Τάμαρι ή στο απίθανο γκολ του Νατέλ και γενικότερα στην αντίδραση που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, να κάθεται και διαβάζει τη μία ανακοίνωση μετά την άλλη.

Ανεξέλεγκτη κι επικίνδυνη η κατάσταση με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Όλα αυτά, πάντως, τους παίκτες σε καμία περίπτωση δεν τους επηρεάζουν. Οι πλείστοι δε, μάλλον θα τα διαβάζουν και θα γελάνε. Παίκτες των δύο ομάδων που είναι και φίλοι μεταξύ τους, θα τα συζητούν στο τηλέφωνο και θα γελάνε... Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος και όχι οι συντάκτες των ανακοινώσεων, με όλο τον σεβασμό.

Οι παίκτες οφείλουν να βγάζουν… ανακοινώσεις στο γήπεδο και μόνο εκεί! Και τη Δευτέρα, αυτοί του ΑΠΟΕΛ το έκαναν, με αντίπαλο τον Απόλλωνα, με τον πειστικότερο τρόπο.

Καλούνται να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής στο ΓΣΠ με τη Νέα Σαλαμίνα. Μια ομάδα που στον 1ο γύρο οι γαλαζοκίτρινοι ίδρωσαν πολύ μέχρι να την κερδίσουν με 3-2 στο στάδιο «Αμμόχωστος».


Επιστροφή
στην αρχή