Από Ισπανία έρχεται ο αντι-Μότα, σαν έτοιμη από καιρό η Ομόνοια (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός, Αλμπέρτο Λόρα, είναι ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας για την αντικατάσταση του Μάρκο Μότα...

Κινούμενη γοργά και σαν έτοιμη από καιρό η Ομόνοια κάλυψε άμεσα το κενό του παροπλισμένου Μάρκο Μότα όσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Η περίπτωση του 31χρονου Ισπανού Αλμπέρτο Λόρα, που είχε διαρρεύσει την τελευταία ώρα, δεν εντασσόταν απλά στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος, καθώς το Σάββατο το απόγευμα (1/9) το «τριφύλλι» γνωστοποίησε την καταρχήν συμφωνία με τον πρώην άσο της Σπόρτινγκ Χιχόν (σ.σ πέρυσι κατέγραψε δέκα συμμετοχές και ένα τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις).

Αυτή η εξέλιξη ουδόλως προκαλεί έκπληξη καθώς οι άνθρωποι της Ομόνοιας επιθυμούσαν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τη μεταγραφή πριν εκπνεύσει το περιθώριο που υπάρχει για συνεργασία με άνεργους ποδοσφαιριστές (σ.σ μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλμπέρτο Λόρα υπήρξε συμπαίκτης με τον Ίσμα Λόπες στη συγκεκριμένη ομάδα και όπως όλα δείχνουν, θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στο πράσινο στρατόπεδο. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ομόνοια για την απόκτηση του Αλμπέρτο Λόρα: 

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο Ισπανό δεξιό ακραίο αμυντικό, Alberto Lora.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το 2007 στην Sporting Gijon, με την οποία κατέγραψε περισσότερες από 270 συμμετοχές στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία Ισπανίας. Αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Real Madrid.

Ο Alberto Lora αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής».

 

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή