Απίστευτη γκάφα στο «Τατουάζ»...

BUZZLIFE /PEOPLE

Πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» έγινε… εν αγνοία του ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της σπείρας των Ρομά

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση, εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς «Τατουάζ», που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές», αντίστοιχα.

Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 του σχετικού επεισοδίου η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου μια γυναίκα καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης. «Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον», αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος. Μάλιστα, πρώτος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας στις φωτογραφίες, πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο. Μπορεί κάποιος να μην αναγνώρισε τους υπόλοιπους, αλλά ο επιχειρηματίας δεν πέρασε απαρατήρητος.

Τη σειρά του Alpha, που συγκεντρώνει καθημερινά σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, φαίνεται πως είδαν άνθρωποι που γνωρίζουν τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή