Απίστευτες βρισιές από παίκτη του Star Academy (vid)

BUZZLIFE /PEOPLE
Εκτός ορίων βγήκε ένας από τους παίκτες του Star Academy «στολίζοντας» με υβριστικά σχόλια, τόσο την παραγωγή και το κανάλι, όσο και συμπαίκτη του

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την παρέμβαση της Κατερίνας Γκαγκάκη. Η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας μπήκε στο σπίτι και έδειξε σε όλους ένα βίντεο στο οποίο ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος ξεσπά με υβριστικά σχόλια, κατά την διάρκεια συζήτησης με συμπαίκτριά του, επειδή είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ελάτε και πάρτε τον π@@τσ@ μου γιατί είστε για τον π@@τσ@ μου! Να φύγω, ναι ρε μ@λ@κ@ και φέρτε τον αλογομούρη, πως τον λέγανε, τον Σταύρο (σ.σ. τον Σταύρο Γιάννου που αποχώρησε στο live πριν το Πάσχα). Βάλτε μέσα το άλογο, το horse boy και τέσσερα τραβέλια. Οι τύποι είναι για κλωτσιές», είπε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος τραγουδιστής και πατέρας δύο παιδιών.

Με το στόμα ανοικτό παρακολούθησαν οι παίκτες το βίντεο, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της και είπε: «έχεις δύο εναλλακτικές: η μία είναι να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις και η άλλη, που μπορεί να είναι και χειρότερη, είναι να μείνεις εδώ αλλά για εμένα δεν θα είσαι».

Προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Ζαφείρης απέδωσε την συμπεριφορά του στο ότι είχαν βγει για το Πάσχα και δεν ήταν ψυχολογικά καλά για δικούς του λόγους και όλο αυτό ήταν… μια κακιά στιγμή.

Δείτε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

«Moments of Glory»: Η Ολυμπιάδα του 2016 μέσα από έκθεση φωτογραφίας

BUZZLIFE , 18:04 (τελευταία ενημέρωση 18:04)

BUZZLIFE

5 συμβουλές αντιμετώπισης της πρόωρης εκσπερμάτισης

BUZZLIFE , 17:48 (τελευταία ενημέρωση 17:48)

BUZZLIFE

Η Λάνα Ντελ Ρέι κάνει διακοπές στην Ελλάδα! (vid)

BUZZLIFE , 15:48 (τελευταία ενημέρωση 15:48)

Επιστροφή
στην αρχή