Κόλπο γκρόσο με ταξιδιωτικά πακέτα- μαϊμού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η 37χρονη οικειοποιήθηκε περίπου 26 χιλιάδες ευρώ ωστόσο το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεράσει τις 80 χιλιάδες

Παγκύπριες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση πώλησης ταξιδιωτικών πακέτων μαϊμού σε ανυποψίαστους πολίτες.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά εναντίον 37χρονης υπόθεση που αφορά εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κεφάλαια, τα οποία κατέχονται δυνάμει εντολής, αδικήματα που έγιναν από τις αρχές του 2018 μέχρι και σήμερα.
 
Μέχρι χθες 2 Αυγούστου λήφθηκαν 15 παράπονα από πολίτες που διαμένουν σε διάφορες επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, ενώ χθες βράδυ και σήμερα πάρα πολλοί πολίτες επικοινωνούν τηλεφωνικώς με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου για να καταγγείλουν τη δική τους υπόθεση.
 
Ταυτόχρονα, αρκετοί πολίτες βρίσκονται στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου για να δώσουν κατάθεση, δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να γίνει διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Οι παραπονούμενοι κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι από τις αρχές του χρόνου, η 37χρονη, που είναι αντιπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου, έλαβε χρηματικά ποσά με σκοπό να τα επενδύσει σε τουριστικά πακέτα.
 
Ωστόσο στη συνέχεια φέρεται να διαπιστώθηκε πως οικειοποιήθηκε μεγάλος μέρος των χρημάτων αυτών και μέχρι στιγμής τα κεφάλαια ανέρχονται στις 26 περίπου χιλιάδες ευρώ.
 
Αναμένεται ότι ο αριθμός των παραπονούμενων αυξάνεται ώρα με την ώρα ενώ το ποσό που φέρεται να οικειοποιήθηκε η γυναίκα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες ευρώ.
 
Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι η 37χρονη εγκατέλειψε την Κύπρο για χώρα του εξωτερικού και καταζητείται.
 
Τα στοιχεία της γυναίκας τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των οποίων η έξοδος  από τη χώρα απαγορεύεται.


Επιστροφή
στην αρχή