Αντίστροφη μέτρηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η ΑΕΛ, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεών της για την επόμενη περίοδο, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (20:00) στο παιχνίδι Σούπερ Καπ, με το οποίο ανοίγει ουσιαστικά η αγωνιστική...

 

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η ΑΕΛ, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεών της για την επόμενη περίοδο, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (20:00) στο παιχνίδι Σούπερ Καπ, με το οποίο ανοίγει ουσιαστικά η αγωνιστική περίοδος 2015-2016.


Το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών, με την ομάδα να μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

Επίσης, επί καθημερινής βάσεως υπήρχαν προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Τσάρσκο Σέλο. Το τεχνικό τιμ παρέδωσε τα αναγκαία μαθήματα προς τους παίκτες και ευελπιστεί ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι.


Τρεις προσθήκες
Ο Χριστάκης Χριστοφόρου, σε συνεργασία με τη διοίκηση, συνεχίζει τις προσπάθειες για ολοκλήρωση τριών ακόμη μεταγραφών. Προς το παρόν οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερα, καθώς και η έναρξη του μαραθώνιου πλησιάζει.


Εισιτήρια για το Σούπερ Καπ
Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σούπερ Καπ. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από το AEL Limassol Official Shop. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, οι φίλοι της ΑΕΛ θα έχουν στη διάθεσή τους την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο του γηπέδου ΓΣΠ. 

 

Οι τιμές έχουν καθοριστεί από την ΚΟΠ ως ακολούθως: Κανονικό: 15 ευρώ, μαθητικό: 10 ευρώ, παιδικό: ένα ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίων γίνονται δεκτά μόνο μετρητά.

 

Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30 και η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους της ομάδα όπως προσέλθουν στο ΓΣΠ έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας, όπως επίσης να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην περιοχή του Nuevo Campo. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας 2015-2016.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετρά αντίστροφα για το πιο κρίσιμο παιχνίδι η Εθνική Νέων

Πολίτης Sports, 14:39 (τελευταία ενημέρωση 14:39)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων: Μπορούσε καλύτερη... σούμα - Σκέφτεται την άμυνα ο Αυγουστή

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, 14:20 (τελευταία ενημέρωση 14:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια «φρέναρε» την Barcelona FA (αποτελέσματα γυναικείου)

Πολίτης Sports, 14:04 (τελευταία ενημέρωση 14:04)

Επιστροφή
στην αρχή