«Αντίο μπέμπη μου»:Συγκλονίζουν οι γονείς που έχασαν το μωρό τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Οι τραγικοί γονείς κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο της τραγωδίας «για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του παιδιού τους

Με λόγια σπαρακτικά ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το αγγελούδι της, που χάθηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι δύο γονείς, που έχουν να διαχειριστούν το πιο δύσκολο έργο, τον αποχαιρετισμό από το παιδί τους, επέστρεψαν στον τόπο της τραγωδίας, αφήνοντας ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα με συγκινητικά λόγια, χωρίς να κρύβουν την οδύνη τους για την τραγωδία που ζουν.

«Αντίο μπέμπη μου» γράφουν οι γονείς στο γράμμα τους, λέγοντας αντίο στο παιδί τους. Οι τραγικοί γονείς κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο της τραγωδίας «για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού».

Το γράμμα για το 6μηνο αγοράκι:

 «Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας», αναφέρει το σπαρακτικό σημείωμα.

Σημειώνεται ότι το βρέφος ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στην περιοχή την ώρα της φονικής πυρκαγιάς. Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Με εμφανή την συγκίνηση στη φωνή του, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για μία τραγική πτυχή της εθνικής τραγωδίας που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αποκάλυψε, το πρώτο θύμα της πύρινης λαίλαπας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που πνίγηκε από τους καπνούς στο μάτι, ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, ο πυροσβέστης έσπευσε στην υπηρεσία του μόλις σήμανε συναγερμός. Κατά τραγικό τρόπο, η πυρκαγιά που τον απομάκρυνε από το σπίτι του ήταν εκείνη που προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του, που ήταν το πρώτο θύμα της τραγωδίας. Αλλά και η γυναίκα του πυροσβέστη δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στην εντατική.


Επιστροφή
στην αρχή