Αντεπίθεση Φαίδωνος στον Μιχάλη Ιγνατίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Δημάρχου αποτελεί απάντηση στο άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου την 1η Οκτωβρίου στο Φιλελεύθερο με τίτλο: «Τα «κλεμμένα» και οι πολιτικοί»

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου σχολιάζει το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου το οποίο εντάσσει στο πλαίσιο πολιτικής αποδόμησης του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου «ο  Μιχάλης Ιγνατiου είναι δημοσιογράφος στην Νέα Υόρκη, με στενές επαγγελματικές σχέσεις με την οικογένεια Μπόμπολα, την οποiα μάλιστα εκπροσωπούσε έχοντας στο όνομα του το μερiδιο των μετοχών της οικογένειας στο Mega Κύπρου. Ενοχλημένος προφανώς από την στάση μου για τα σκάνδαλα στα οποiα εμπλέκονται εταιρίες και στελέχη του ομiλου Μπόμπολα μου επιτίθεται σε άρθρο του και έμμεσα προσπαθεί να με αδειάσει. Η προσπάθεια θα πέσει στο κενό».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου αποτελεί απάντηση στο άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου την 1η Οκτωβρίου στο Φιλελεύθερο με τίτλο: «Τα «κλεμμένα» και οι πολιτικοί». Στο εν λόγω άρθρο ο δημοσιογράφος διαφώνησε με τον τρόπο που ο δήμαρχος Πάφου δημοσιοποίησε πρόσφατες καταγγελίες του εναντίον κάποιων πολιτικών. Όπως σχολίασε στο άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου, « Κατά τη γνώμη μου, ο κ. Φαίδωνος επέλεξε έναν «ανορθόδοξο» τρόπο για να καταγγείλει τα σκάνδαλα, ιδιαίτερα εάν δεν είναι κανείς απόλυτα βέβαιος για τις πληροφορίες που δημοσιοποιεί και πίσω από τις οποίες φαντάζομαι βρίσκονται κάποιοι σοβαροί πληροφοριοδότες. Εννοώ ότι δεν πρόκειται για «κουβέντες του καφενέ».  Επιλέγοντας, λοιπόν, πρώτα τη δημοσιότητα και μετά τον εισαγγελέα, χάνει το δίκιο του ο κ. δήμαρχος».

Πηγές προσκείμενες στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου αναφέρουν πάντως ότι ο ίδιος ουδέποτε υπήρξε μέτοχος στο Mega Κύπρου. 


Επιστροφή
στην αρχή