Ανόρθωση: Ζημιογόνο το 2017, στοίχημα η διαχείριση από Παντελή (pics)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στη δημοσιότητα δόθηκε μετά τη σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της Ανόρθωσης η οικονομική κατάσταση της εταιρείας της «Κυρίας»...

Σε ζημιογόνα αποτελέσματα, αλλά με πιο μειομένη κάμψη, παρέμεινε και το 2017 η οικονομική κατάσταση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης.  

Συγκεκριμένα, από τον λογιστικό έλεγχο που παρουσιάστηκε σήμερα (14/6) στη γενική συνέλευση (σ.σ πραγματοποίθηκε στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους») προκύπτει ότι η ομάδα της Αμμοχώστου για το 2017 παρουσίασε ζημιά ύψους 2.284.702 ευρώ.

Αναλυτικά οι οικονομικές καταστάσεις για το 2017:

ANORTHOSIS FAMAGUSTA (FOOTBALL) PUBLIC LIMITED FS – 2017

Σε σύγκριση με τον προϋπολογισμό του 2016 αυτή φαίνεται να έχει μειωθεί κατά περίπου 285.000 ευρώ, καθώς η αντίστοιχη ζημιά της προηγούμενης χρονιάς άγγιζε τα  2.568.052 ευρώ.

Όπως και να χει, το στοίχημα της διοίκησης Ανδρέα Παντελή μετά τον επαναδιορισμό του για την επόμενη διετία είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά της εταιρείας και συνάμα η αξιοποίηση της ομάδας στις ευρωπαΐκές διοργανώσεις της νέας περιόδου προκειμένου να μειωθεί το χρέος. 

Η ενημέρωση από την Ανόρθωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 18:30 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ο απολογισμός του Προέδρου κ. Ανδρέα Παντελή ενώ παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν και οι Οικονομικές Καταστάσεις από τους Ελεγκτές ITH Ιωάννου και Θεοδούλου.

Την ίδια στιγμη επαναδιοριστηκαν οι Ελεγκτές για την επόμενη χρονια.

Τελος, επαναδιοριστηκαν ο προεδρος και τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου της Εταιρειας για την επομενη διετια».

 


Επιστροφή
στην αρχή