Ανόρθωση: Τα εισιτήρια διαρκείας και η συσχέτιση με κάρτα φιλάθλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της για τη διαδικασία στο νέο σύστημα με την κάρτα φιλάθλου εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης

Με αμείωτο και σταθερό ρυθμό συνεχίζεται η διαδικασία εγγραφής φιλάθλων στο Μητρώο Φιλάθλου σε όλη την Κύπρο.

 

Στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου μέτρου από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η διοίκηση της Ανόρθωσης έσπευσε σήμερα (21/8) μέσω ανακοίνωσης να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εγγραφούν στο σύστημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Κυρίας» αναφέρει τα εξής: 

«Στα πλαίσια της εφαρμογής του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου από τον ΚΟΑ, ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας όλων των ομάδων, θα πρέπει να συσχετίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους με την Κάρτα Φιλάθλου τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ανόρθωσης που έχουν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα https://online.theasis.cy.net/koa/team/anorthosi/ και να εισάξουν τον γραμμωτό κώδικα (barcode) του εισιτηρίου διαρκείας τους, τον αριθμό ταυτότητάς τους και τον αριθμό της κάρτας φιλάθλου τους στα τρία πλαίσια εισαγωγής κειμένου.

Αυτόματα, το εισιτήριο διαρκείας θα συσχετιστεί με την κάρτα φιλάθλου ώστε να καταστεί ενεργό. Σε διαφορετική περίπτωση, η είσοδος σας στο γήπεδο δεν θα μπορεί να γίνει κατορθωτή».


Επιστροφή
στην αρχή