Ανόρθωση: Παρελθόν πριν γίνει παρόν ο Σέπσι, ζήτησε τα διπλάσια!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ήρθε στην Κύπρο κι είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου, όμως ούτε με αυτόν υπήρξε συμφωνία

Η προσπάθεια της Ανόρθωσης να βρει τον βασικό αριστερό της μπακ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται και προς το παρόν χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το ναυάγιο με τον Κόρχουτ ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, η «Κυρία» επιχείρησε να εντάξει τον Λάζλο Σέπσι στο δυναμικό της, ανεπιτυχώς.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ήρθε στο νησί μας και είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου.

Παρ' όλα αυτά, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την Κύπρο χωρίς να βάλει την υπογραφή του.

Αυτό που αναφέρουν από την Ανόρθωση είναι ότι στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις, ο Ρουμάνος ζήτησε περίπου τα διπλάσια χρήματα από όσα είχαν συμφωνηθεί πριν από την άφιξή του στην Κύπρο!

Ο 31χρονος Σέπσι αγωνιζόταν από το 2015 στη Νυρεμβέργη με την οποία έπαιξε συνολικά σε 53 αγώνες στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ πέρσι έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια.

Πλέον η Ανόρθωση στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με τον χρόνο σιγά-σιγά να αρχίζει να πιέζει, καθώς μένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα στις 19:30 η προσφυγική ομάδα δίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, στο Τσίρειο με την ΑΕΛ. Εκτός πλάνων του Λέβι οι τραυματίες Ντούρις, Λαβόρδε, Πράνιτς και Στρούνα.


Επιστροφή
στην αρχή