Ανόρθωση: Να «γεμίσει» στον Αγρό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Παρότι δεν μπορεί να λεχθεί πως έχει καθυστερήσει, το ιδανικό θα είναι οι τρεις βασικές εκκρεμότητες να έχουν λυθεί μέσα την άλλη βδομάδα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτη 14/6)

 

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν ξεκίνησε την Τρίτη με μπόλικες εκκρεμότητες.

Η μία λύθηκε χθες, με τον Σεκού Σισέ να επιστρέφει στην Κύπρο και να συμμετάσχει τόσο στην πρωινή όσο και την απογευματινή προπόνηση, ενώ ακόμη μία λύνεται σήμερα, καθώς ο Μάριο Φελγκέιρας έφτασε, υπογράφει και ενσωματώνεται στις προπονήσεις. Το ίδιο θα γίνει και με τον Κατσαράβα, που το πιθανότερο είναι αύριο να έρθει στο νησί μας.

Ανόρθωση: Έφτασε και υπογράφει ο Φελγκέιρας - Χωρίς απρόοπτα η πρωινή

Εκκρεμότητες πάντως εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές. Πρόκειται για το θέμα του Μιχάλ Ντούρις καθώς και των δύο βασικών ακραίων επιθετικών.

Το πρώτο ταλαιπωρεί τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης εδώ και βδομάδες καθώς η Όρενμπουργκ τους κάνει… καψόνι κι ακόμη δεν έχει απαντήσει στη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας δέχεται την πρότασή της για την απόκτηση του Σλοβάκου επιθετικού. Το άλλο θέμα, αυτό των εξτρέμ, έχει μπει στα «βαθιά» μόλις τις τελευταίες μέρες και στόχος είναι να κλείσει θετικά κι αυτό το συντομότερο δυνατό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να λεχθεί πως η Ανόρθωση έχει καθυστερήσει. Η προετοιμασία μόλις ξεκίνησε, βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Ιουνίου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει παίκτες ικανούς να την ανεβάσουν επίπεδο σε τόσο πρώιμο στάδιο της μεταγραφικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, στην «Κυρία» γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές που θα λογαριάζονται ως βασικοί το συντομότερο, ώστε να ακολουθήσουν το μεγαλύτερο δυνατό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας.

Δεν είναι και μεγάλο πλήγμα που χάνουν αυτές τις πρώτες μέρες προπονήσεων. Το πλήγμα θα είναι να χάσουν μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Για τον λόγο αυτό στην Ανόρθωση θέλουν να έχουν κλείσει τους δύο βασικούς εξτρέμ πριν αναχωρήσει η αποστολή (μάλλον στις 26/6) και ιδανικότερα να προλάβουν να ενσωματωθούν στην ομάδα από την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία οι κυανόλευκοι θα βρίσκονται στον Αγρό (οι προπονήσεις θα γίνονται στην Κυπερούντα).

Εξέλιξη με Σισέ και Νόσα στην Ανόρθωση, αδειάζουν θέσεις ξένων...


Επιστροφή
στην αρχή