Ανόρθωση: «Κύριος» στην ώρα του ο Μπεσάτ, πέφτουν οι υπογραφές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αφίχθηκε ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές κι αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 30/8)

Όλα δείχνουν ότι η περίπτωση του Βενσάν Μπεσάτ, την οποία αποκάλυψε προχθές η ιστοσελίδα μας, δεν θα έχει την ίδια κατάληξη με τις αντίστοιχες περιπτώσεις των Κόρχουτ, Πέπσι και Λατοβλεβίτσι.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αφίχθηκε ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές κι αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στο στόχαστρο από καιρό, όμως λόγω οικονομικού δεν ήταν εφικτή η μεταγραφή του. Το κασέ του έπεσε και η Ανόρθωση μπόρεσε να τον προσεγγίσει ξανά.

Ο Μπεσάτ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο καθώς την τελευταία πενταετία έπαιξε με τη φανέλα της Ναντ και της Καέν βασικός, στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, στην οποία συνολικά έχει καταγράψει 171 εμφανίσεις, ενώ είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός πως μπορεί να παίξει σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα.

Ο ίδιος βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο στόχαστρο της Νανσί, όμως με δηλώσεις που είχε κάνει τότε στη «L’ Equipe» είχε πει πως θα ήθελε να αγωνιστεί εκτός Γαλλίας.

«Η οικογένειά μου κι εγώ νιώθουμε πολύ καλά στην Καέν, όμως εδώ και πολλά χρόνια νιώθω τον πειρασμό να δοκιμάσω στο εξωτερικό, να ανακαλύψω έναν άλλον τρόπο να βλέπω το ποδόσφαιρο, καθώς και διαφορετική κουλτούρα», είχε δηλώσει ο Μπασάτ, προτού φυσικά συμφωνήσει με την Ανόρθωση. 


Επιστροφή
στην αρχή