Ανόρθωση: Αδιανόητη αλλαγή κλίματος...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η Ανόρθωση θα μπει στο πρωτάθλημα μέσα σε ένα πολύ μουντό κλίμα και μόνο μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων θα μπορέσει να το αντιστρέψει...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 20/08)

 

Κανείς δεν φανταζόταν πριν από ενάμιση περίπου μήνα πως μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπήρχε τόσος προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών της Ανόρθωσης.

Τον ενθουσιασμό για την περσινή πορεία, την ευρωπαϊκή επιστροφή και τις μεταγραφές Ντούρις, Κατσιαράβα και Λαβόρδε, διαδέχθηκε αρχικά το μεγάλο σοκ του αποκλεισμού από τη Λάτσι.

Ακολούθησαν οι απογοητευτικές εμφανίσεις στα πρώτα δύο φιλικά στην Κύπρο που ενέτειναν τη μουρμούρα, αλλά και οι διαδοχικοί τραυματισμοί παικτών, με αυτόν του Λαβόρδε ειδικότερα να σκορπά προβληματισμό για την κατάστασή του.

Με την ΑΕΛ, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η ομάδα το πάλεψε, όμως η ήττα δεν βοήθησε στο να βελτιωθεί η κατάσταση, ενώ το γλυκό... έδεσε με το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντουγκλάο, που δίνει αφορμές σε κάποιους να κάνουν λόγο για κακό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται.

Σε κάθε περίπτωση, η Ανόρθωση θα μπει στο πρωτάθλημα μέσα σε ένα πολύ μουντό κλίμα και μόνο μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων θα μπορέσει να το αντιστρέψει...


Επιστροφή
στην αρχή