Ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το Γιάννη Μιχαηλίδη στα Perfect U!

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του creative director and senior makeup artist της Tommy G, Γιάννη Μιχαηλίδη, στα καταστήματα Perfect U...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του creative director and senior makeup artist της Tommy G, Γιάννη Μιχαηλίδη, στα καταστήματα Perfect U από 3/4 μέχρι 8/4. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης  παρουσίασε τις νέες τάσεις στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ, έβαψε και έδωσε συμβουλές και μικρά μυστικά ομορφιάς. Εκατοντάδες γυναίκες επισκέφτηκαν τα καταστήματα Perfect U για να τον συμβουλευτούν και φυσικά να επωφεληθούν από την έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα Tommy G.

Τα γνωστά και δημοφιλή προϊόντα της σειράς Tommy G αποτελούνται από μία πλήρη σειρά προϊόντων για μακιγιάζ, πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελεί προτεραιότητα της Tommy G. Τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στα γούστα κάθε γυναίκας και άνδρα, καλύπτουν όλες τις ηλικίες με προϊόντα διαφορετικά και για κάθε περίσταση. Στην Κύπρο διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα καλλυντικών Perfect U, τον κορυφαίο προορισμό στο χώρο της ομορφιάς!

 

Perfect U
Καταστήματα σε όλες τις πόλεις
Τηλ. 77 772 203

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα Χορού με το The Mall of Cyprus και τη G3 Great Games

Πολίτης News, 21.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία επιστρέφει στις 30 Απριλίου

Πολίτης News, 21.04.2017

ΑΓΟΡΑ

MTN TV Go: Αλλάζει την τηλεοπτική εμπειρία!

Πολίτης News, 20.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή