Ανοικτά όλα τα μέτωπα στη Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Είναι βέβαιο ότι τον σύλλογο περιμένουν δύσκολες μέρες αφού υπάρχει, είναι αλήθεια, αβεβαιότητα, αμφισβήτηση και μουρμούρα
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 19/5)

 

Ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν στη Νέα Σαλαμίνα. Τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος πέρασε κάποιου είδους κρίση, η οποία άγγιξε όλα τα στρώματα. Από την αμφισβήτηση του κόσμου προς τους παίκτες και τη διοίκηση, μέχρι και την κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους.

Η επόμενη μέρα φέρνει αναζήτηση νέου προέδρου, πιθανότατα και προπονητή, αφού οι πληροφορίες θέλουν τον Αντόνιο Κονσεϊσάο να αποτελεί παρελθόν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πολλή δουλειά χρειάζεται να γίνει και από τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου όσον αφορά αποδεσμεύσεις παικτών, αλλά κυρίως σχετικά με εξεύρεση νέων που θα μπορούν να βοηθήσουν τη νέα σεζόν.

Θα πρέπει όμως όλα αυτά να μπουν σε μια σειρά. Κατ’ αρχάς η ομάδα την Κυριακή δίνει αγώνα και, παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, θέλει απέναντι στη Δόξα να κλείσει θετικά τη δύσκολη αυτή χρονιά. Θα ακολουθήσουν στις 31 Μαΐου οι γενικές συνελεύσεις κατά τις οποίες θα γίνουν κάποιες καταστατικές αλλαγές αλλά και εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου.

Σημειώνεται ότι αρκετά από τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου θα συνεχίσουν. Αναμένεται λοιπόν με αγωνία η εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου. Αφότου ολοκληρωθούν οι γενικές συνελεύσεις, θα μπει στα βαθιά και ο προγραμματισμός, με τον Μάκη Παπαϊωάννου όπως πάντα σε πρώτο ρόλο.

Είναι βέβαιο ότι τον σύλλογο περιμένουν δύσκολες μέρες αφού υπάρχει, είναι αλήθεια, αβεβαιότητα, αμφισβήτηση και μουρμούρα. Σωστές βάσεις με τέτοιο σκηνικό όμως δεν μπορούν να μπουν. Χρειάζεται όλοι να μονιάσουν και να προχωρήσουν μαζί, με στόχο να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το μυαλό στην ισοφάριση, λευκό το απουσιολόγιο

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέχει να προλάβει την Βοσνία ο Έλληνας Ζέκα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή