Ανοίγει τις πόρτες του το «Γκαράζ της Συνεργασίας» στη Δερύνεια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κέντρο θα λειτουργήσει σε γκαράζ, το οποίο παραχωρήθηκε στον Δήμο Δερύνειας και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου.

Κέντρο συνεργασίας ατόμων και οργανισμών θα λειτουργήσει τον Ιούλιο στη Δερύνεια.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας και της αρμόδιας οργανωτικής επιτροπής αναφέρεται ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί οικειοθελώς "για να λειτουργήσει ως κέντρο συνεργασίας μεταξύ ατόμων και οργανισμών από τη Δερύνεια και ολόκληρη την Κύπρο για τα επόμενα χρόνια. 'Ατομα και οργανισμοί που ποθούν τη συνεργασία και τη συμφιλίωση μεταξύ Δερυνειωτών καλλιτεχνών, Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, μεταναστών και όσων ενδιαφέρονται για την ειρήνη και τη δημιουργία, συνεργάστηκαν με στόχο την προώθηση της ειρήνης και του πολιτισμού».

Το Κέντρο θα λειτουργήσει σε γκαράζ, το οποίο παραχωρήθηκε στον Δήμο Δερύνειας και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «την ημέρα των εγκαινίων θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Αμμόχωστο και τη Δερύνεια. Γι’αυτό ο Δήμος καλεί όσους πολίτες έχουν παλιές φωτογραφίες από τη Λεωφόρο Αμμοχώστου και τον δρόμο που οδηγεί στην Αμμόχωστο, να τις εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Μέγαρο ώστε να χρησιμοποιηθούν για την έκθεση.
 
Ακόμα «εθελοντές της διοργάνωσης θα περάσουν από τα σπίτια όλων στη Δερύνεια προκειμένου να συγκεντρωθεί υλικό. Η συνεργασία και η γενναιοδωρία όλων είναι εξαιρετικά σημαντική για το έργο, αφού θεωρούμε ότι μόνο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε αυτό το εγχείρημα», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

 


Επιστροφή
στην αρχή