Ανοίγει τις πύλες του στις 20 Αυγούστου το πολυτελές Radisson Blu

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Θα διαθέτει 106 δωμάτια, εκ των οποίων τα 52 θα είναι σουίτες. Τον Σεπτέμβριο αναμένεται και η λειτουργία του μικρού mall, με περίπου 10 καταστήματα

Μια νέα σελίδα για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας ξεκινά τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018. Μια ημερομηνία που θεωρείται ιστορική, αφού θα ανοίξει τις πύλες του το πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Blu, η λειτουργία του οποίου αναμένεται να αλλάξει άρδην την ποιότητα του τουριστικού ρεύματος προς την πόλη του Ζήνωνα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τη διαχειρίστρια εταιρεία του καινούργιου πεντάστερου ξενοδοχείου, τη Sunny Seeker (είναι η ίδια εταιρεία που διαχειρίζεται εδώ και χρόνια το παραλιακό ξενοδοχείο Princess Hotel), η 20ή Αυγούστου είναι η τελική ημερομηνία παράδοσης και λειτουργίας της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, αφού την ίδια μέρα αναμένεται να υποδεχθεί και τους πρώτους της πελάτες. Οι τουρίστες που έχουν ήδη κάνει τις κρατήσεις τους στο Radisson από τις 20 Αυγούστου και μετέπειτα προέρχονται από χώρες της ΕΕ, κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας. Θα διαθέτει 106 δωμάτια, από τα οποία τα 52 θα είναι σουίτες. Ο διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας Sunny Seeker Μάριος Πολυβίου δήλωσε στον «Π» ότι υπάρχουν κρατήσεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, κι εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το Radisson Blu θα αλλάξει προς το καλύτερο την πορεία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Λάρνακας στο άμεσο μέλλον, καθότι, όπως είπε, θα είναι μία μονάδα που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες της.

Το μικρό mall


Ο Μάριος Πολυβίου ανέφερε επίσης ότι και τα 106 δωμάτια του ξενοδοχείου θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της μονάδας, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του και το μικρό mall με τα περίπου 10 καταστήματα (ξένων εταιρειών), τα δύο εστιατόρια και την καφετέρια που επίσης θα περιλαμβάνονται στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα. Παράλληλα, η λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Radisson Blu αναμένεται τα προσεχή χρόνια να προσδώσει αξία (με την προοπτική δημιουργίας νέων επενδύσεων) στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού Λάρνακας, η οποία η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια θεωρείται υποβαθμισμένη κι έχει περιέλθει σε μαρασμό. Και τούτο διότι πολλές επιχειρήσεις και νυχτερινά κέντρα που λειτουργούσαν παλιά έχουν προ πολλού αναστείλει τη λειτουργία τους. Την ίδια ώρα, αναμένεται η πολυπόθητη ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας από στρατηγικό επενδυτή. Ένα μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο εφόσον γίνει πραγματικότητα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Radisson Blu, θα εκτοξεύσει την περιοχή του δρόμου Λάρνακας - Δεκέλειας και όχι μόνο. Το επόμενο δίμηνο θεωρείται άκρως καθοριστικό για το θέμα λιμανιού-μαρίνας.


Επιστροφή
στην αρχή