Ανοίγει πύλες την Παρασκευή η έκθεση «Ταξίδι»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο Κύπριος επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί τόσο για τα διαθέσιμα πακέτα διακοπών στο εξωτερικό, όσο και για διακοπές σε ξενοδοχεία της Κύπρου.

Για 20ή συνεχή χρονιά από τις 21-23 Απριλίου διοργανώνεται και φέτος η έκθεση Ταξίδι 2017 στο πλαίσιο της προγραμματισμένης δράσης του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), για την ανάπτυξη του τουρισμού και των ταξιδίων.

Η έκθεση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία και η είσοδος φέτος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ μέρος των εισπράξεων θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Την έκθεση παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Τράπεζα Κύπρου, χορηγός της είναι ο ΚΟΤ, συνδιοργανωτής της η εταιρεία Display Art και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό «Down Town».

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο χθεσινής συνέντευξης Τύπου, στην έκθεση ο Κύπριος επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί τόσο για τα διαθέσιμα πακέτα διακοπών στο εξωτερικό, όσο και για διακοπές σε ξενοδοχεία της Κύπρου. Στην έκθεση συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας και άλλοι φορείς στον τομέα του τουρισμού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο υπουργός Εμπορίου την Παρασκευή και θα είναι ανοικτή για το κοινό από την ίδια μέρα από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Το Σάββατο η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ και την Κυριακή από τις δύο μετά το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Ο πρόεδρος του ACTA Ντίνος Κάκκουρας ανέφερε χθες ότι για το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν πτήσεις και σε καινούργιους προορισμούς και πως γενικότερα τα προγράμματα ταξιδίων έχουν γίνει πιο ελκυστικά.

Ο αναπληρωτής γ.δ. του ΚΟΤ Μαρίνος Μενελάου είπε ότι ο ΚΟΤ στηρίζει ανελλιπώς την έκθεση Ταξίδι που δίνει την ευκαιρία, όπως σημείωσε, να προβληθεί η Κύπρος τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Ο διευθυντής καρτών της Τράπεζας Κύπρου Στέλιος Τραχωνίτης ανέφερε από πλευράς του ότι «οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου αποτελούν για τους πελάτες μας ένα από τα πιο απαραίτητα μέσα πληρωμής στις διακοπές τους είτε αυτές είναι στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό». Ειδικότερα για τα ταξίδια στο εξωτερικό, σημείωσε, η κάρτα πλέον αποτελεί έναν ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο πληρωμής κι είναι ευρέως αποδεχτή σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτωσε το κακό για τη μικρή Marie-Eleni

Πολίτης News, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε στη Βουλή ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή εθνικιστών στη Βουλή της ΠΓΔΜ λόγω εκλογής Αλβανού ΠτΒ

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή