Ανδριανούπολη: Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Οι δυο στρατιωτικοί παρέμεναν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης από τις 2 Μαρτίου, όταν είχαν συλληφθεί στον Έβρο

Ελεύθεροι αφέθησαν ο Άγγελος Μητρετώδης κι ο Δημήτρης Κούκλατζης μέχρι τη δίκη τους, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Αnadolu. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι Ελληνες στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και όπως επιβεβαιώνει και το ΓΕΣ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. επιστρέφουν Ελλάδα.

Οι δυο στρατιωτικοί παρέμεναν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης από τις 2 Μαρτίου, όταν είχαν συλληφθεί στον Έβρο από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενώ έκαναν περιπολία πεζή. Η ελληνίδα πρόξενος ενημέρωσε σχετικά τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής ο πρωθυπουργός αναφέρει «Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά».

Πηγή: euronews


Επιστροφή
στην αρχή