Το σκέφτεται για προεδρικές ο Πρύτανης, είναι όμως ακριβή ενασχόληση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου σημείωσε πως υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που ο ίδιος πρέπει να μετρήσει προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος

«Μου περνά από το μυαλό, το σκέφτομαι», δήλωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που τον φέρουν να εξαγγέλλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Σε δηλώσεις του στον «Πολίτη 107.6» ο κ. Χριστοφίδης συνέστησε υπομονή μέχρι να λάβει την τελική απόφασή. Επίσης σημείωσε πως υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που ο ίδιος πρέπει να μετρήσει προκειμένου να κατέλθει ως υποψήφιος. Αναφέρθηκε στα οικονομικά έξοδα μιας προεκλογικής εκστρατείας, καυτηριάζοντας την ίδια ώρα το γεγονός πως ‘‘οι εκλογές είναι μόνο για τους εκατομμυριούχους’’, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως μία δεύτερη παράμετρος είναι η διαπίστωση από τον ίδιο πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες νίκης. Την ίδια ώρα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου αναζητεί 3000-4000 εθελοντές ώστε, όπως είπε, «να αλλάξουμε την Κύπρο».

Ο κ. Χριστοφίδης τόνισε πως είτε αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα είτε όχι, θα εξηγήσει δημόσια το σκεπτικό της απόφασής του.


Επιστροφή
στην αρχή