Αναβαθμίσεις για την Red Bull στην Αυστραλία

AUTO /MOTORSPORTS
O Daniel Ricciardo επιβεβαίωσε ότι η Red Bull θα φέρει αναβαθμίσεις στο σασί της και η Renault στην μονάδα ισχύος της στον πρώτο αγώνα, στη Μελβούρνη.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull, μετά το τέλος της τελευταίας του ημέρας δοκιμών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δήλωσε ότι η Red Bull θα φέρει αναβαθμίσεις στο σασί της και η Renault στην μονάδα ισχύος, στο πρώτο γκραν πρι της σεζόν, στην Αυστραλία.

«Πιστεύω ότι στην Μελβούρνη θα έχουμε αναβαθμίσεις και στις δύο πλευρές, από πλευράς αεροδυναμικής και από πλευράς μονάδας ισχύος.» Στην συνέχεια, ο Ricciardo σχολίασε την τελευταία του ημέρα στο τιμόνι της RB13 πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την συνέχεια. «O Max είχε μερικά προβλήματα αξιοπιστίας χθες, η ημέρα μου εξελίχθηκε αρκετά ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πιστεύω ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είμαστε σε καλύτερη θέση.» Τέλος, ο Αυστραλός μίλησε για την απόδοση της Ferrari στις δοκιμές και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Red Bull θα μπορέσει να παλέψει με την Ιταλική ομάδα. «Σίγουρα δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό της Ferrari. Πιστεύω ότι -μέχρι στιγμής- η Ferrari είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Mercedes. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τους φτάσουμε, πρέπει απλώς να τις βρούμε.

Αισθάνομαι ότι μέχρι στιγμής δεν κάναμε το κάτι παραπάνω που περιμέναμε. «Βελτιωθήκαμε, αλλά μετά περιπλέξαμε τα πράγματα στο στήσιμο του μονοθεσίου. Ελπίζω να βρούμε τις απαντήσεις σήμερα το βράδυ. Ευτυχώς ο Max θα οδηγήσει το μονοθέσιο αύριο. «Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε άλλη μια μέρα για να κατανοήσουμε καλύτερα το μονοθέσιο ώστε να είμαστε έτοιμοι στην Μελβούρνη. Είμαι αρκετά χαρούμενος που τελειώνουν οι χειμερινές δοκιμές διότι μου έλειψαν οι αγώνες.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Η απόλυτη οδηγική εμπειρία από την BMW M4 CS

Πολίτης Auto, 26.04.2017

AUTO

Δοκίμασε στα χώματα της Πορτογαλίας το Hyundai o Mikkelsen (video)

Πολίτης Sports, 26.04.2017

AUTO

Το νέο κορίτσι του Χάμιλτον (pics)

Πολίτης Auto, 26.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή