Ανατροπή: Προς Σαμπντόρια ο Κουρμπέλης (αποσύρει το ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πλάνο της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη, από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του...

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πλάνο της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη, από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του, με δεδομένο πως ο Έλληνας αμυντικός εμφανίζεται διστακτικός παρά την έγγραφη αποδοχή από τον εκπρόσωπο του, της προσφοράς που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, νωρίτερα σήμερα το πρωί. 

Οπως προκύπτει, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με τους Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς, ενώ στον «αέρα» είναι και η προοπτική της μετακίνησης των τριών ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό, Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Πρόταση της Σαμπντόρια για Κουρμπέλη

Στην Σαμπντόρια ή στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο άσος του «τριφυλλιού» ήταν αρνητικός από την αρχή για να «μετακομίσει» στην Τούμπα και παρά τη συμφωνία σε επίπεδο ομάδων, τελικά η επιθυμία του μέτρησε περισσότερο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, καθώς ο μάνατζέρ του ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι έχει στα χέρια του πρόταση της Σαμπντόρια που φτάνει τα 2 εκ. ευρώ, ίσως και μεγαλύτερη!

Ο διεθνής αμυντικός μέσος εξαρχής έχει εκδηλώσει την επιθυμία του εφόσον αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό να μην αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά στο εξωτερικό, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ένα πρωτάθλημα με την φήμη της Serie A.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή τώρα και ο παίκτης να παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι, όπως συνέβη και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και την Μπενφίκα.


Επιστροφή
στην αρχή