Ανανεώσεων συνέχεια στην Αλκή (το σκηνικό στο ρόστερ)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Ο τελευταίος που ανανέωσε με την Αλκή είναι ο αμυντικός Αλέξης Θεοχάρους, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας

Ανανεώσεων συνέχεια στην Αλκή Ορόκλινη, οι ιθύνοντες της οποίας προτίθενται να διατηρήσουν τον περσινό βασικό κορμό που συνέτεινε ουσιαστικά στην εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, με την προσθήκη ορισμένων ποδοσφαιριστών (κυρίως κοινοτικών) που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο τελευταίος που ανανέωσε με την Αλκή είναι ο αμυντικός Αλέξης Θεοχάρους, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας. Ο Θεοχάρους (γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αρτέμη Θεοχάρους) υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με τους κυανέρυθρους και θα ενισχύσει την ομάδα και στη νέα περίοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Αλκή και ο αμυντικός Χρίστος Γαβριηλίδης, ο επιθετικός Σέργης Αβραάμ και ο μέσος Νικόλα Μανώλη.

Παίκτες της Αλκής και στη νέα σεζόν θα είναι, επίσης, ο τερματοφύλακας Στρατηλάτης, ο μέσος Ντίλαν, ο μεσοεπιθετικός Βίλι Σεμέδο, ο περιφερειακός επιθετικός Τριμπό καθώς και οι ακραίοι αμυντικοί Φραγκέσκου και Χαρή.

Η Αλκή ήδη προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Τσαφίκ Τιγκρουτζιά.

Σύμφωνα με τους παράγοντες του σωματείου, η ομάδα θα προχωρήσει ακόμα σε 5-6 προσθήκες ποδοσφαιριστών, κυρίως για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το μυαλό στην ισοφάριση, λευκό το απουσιολόγιο

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέχει να προλάβει την Βοσνία ο Έλληνας Ζέκα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή