Ανανέωσε και ο Λαρένα στην ΑΕΚ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου μέχρι το καλοκαίρι του 2017 - Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος

Το κτίσιμο για την ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και μετά τους Καταλά και Τρισκόφκσι, η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Χόρζε Λαρένα, μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ο Ισπανός μέσος τόνισε στις δηλώσεις του πως ελπίζει την επόμενη χρονιά να πανηγυρίζουν μαζί κάποιον τίτλο.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Jorge Larena για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για ακόμη μία σεζόν. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλοι στο πρόσωπο μου από τότε που ήρθα στην Κύπρο για να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά θα μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τίτλο, γιατί το αξίζει η ομάδα και ο κόσμος της.

Περιμένω την στιγμή για να αγωνιστώ στο νέο μας γήπεδο. Αποτελεί σημαντικό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή και για τον κόσμο, που θέλουμε να είναι στο πλευρό μας και να συνεχίζει να μας στηρίζει», δήλωσε ο Ισπανός μέσος. 


Επιστροφή
στην αρχή