Ανακουφίστηκαν με Μπακάκη στην ΑΕΚ, έτοιμος με Πανιώνιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμος και να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε...

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών ποδοσφαιριστών της.

Κι αυτό διότι (και) ο Μιχάλης Μπακάκης (μετά τον Γκάλο, τον Τσιγκρίνσκι) δεν έχει ουσιαστικά κάποιο σοβαρό πρόβλημα (γι' αυτόν τον λόγο θα μείνει και στην Εθνική) και θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

«Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε ζημιά παρά μόνο μια διάταση στον τετρακέφαλο», ενημερώνει σχετικά η ΑΕΚ κάτι που σημαίνει ότι ο Μπακάκης θα χρειαστεί να κάνει τρεις - τέσσερις μέρες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έπειτα θα είναι ξανά στο 100% της ετοιμότητάς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής μπακ των πρωταθλητών εξετάστηκε και από τον γιατρό της «γαλανόλευκης» με τον οποίο είχε επικοινωνία ο αντίστοιχος της Ένωσης και επειδή η κατάσταση του κρίθηκε νορμάλ, δεν τέθηκε καν θέμα αποχώρησής του από την εθνική.

Πηγή: gazzetta.gr


Επιστροφή
στην αρχή