Ανακοίνωση με... βόμβες από ΑΕΚ για Λάζαρο, άρχισε νέος πόλεμος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση με την οποία βάλει εναντίον της ΕΕΟΔ εξέδωσε η ΑΕΚ καυτηριάζοντας το ότι η απόφαση για την υπόθεση Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου...

Βολές εναντίον της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Σύμφωνα, με τους κιτρινόμαυρους, η απόφαση της ΕΕΟΔ δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στους ίδιους, καθώς αυτή είχε ήδη διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες στον «ερυθρόλευκο Τύπo», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και αφού ενημερώνουν ότι θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, τονίζουν ότι η εν λόγω Επιτροπή δεν έκανε τίποτα άλλο, παρά μόνο διαρροές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας... ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές...»


Επιστροφή
στην αρχή