Ανακοίνωσε Ράντεκ Ντέζμεκ η Πάφος (σχόλιο Χάλενγκριν)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα της Πάφου ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό - Διαβάστε τι δήλωσε γι' αυτόν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Την απόκτηση του Τσέχου κεντρικού αμυντικού Ράντεκ Ντέζμεκ ανακοίνωσε η Πάφος.

Δείτε την ανακοίνωση της παφιακής ομάδας και πιο κάτω το σχόλιο του τεχνικού διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Τσέχο ποδοσφαιριστή Radek Dejmek (Ράντεκ Ντέζμεκ).

Ο Radek Dejmek είναι 30 ετών (02/02/1988) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Partick Thistle FC στην Β’ Κατηγορία Σκωτίας, ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες νέων και την εθνική Ελπίδων της Τσεχίας .

Καλωσορίζουμε το Radek στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σχόλιο Λαρς Χάλενγκριν: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα έναν άλλο Τσέχο ποδοσφαιριστή. Ο Radek Dejmek είναι ο κεντρικός αμυντικός που έρχεται σε μας ως πρώην αρχηγός της Korona Kielce στην Πολωνία. Όταν συναντάς τον Radek μέσα και έξω από το γήπεδο, ξέρεις ότι είναι ηγέτης. Μια μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε την άμυνα μας.

Είναι καλός αμυντικός, ο οποίος αρέσκεται στο να υπερασπίζεται το τέρμα του. Ισχυρός σωματικά στις μονομαχίες και στον αέρα. Καλός στην προώθηση επίσης. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Radek και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στους οπαδούς μας».


Επιστροφή
στην αρχή