Αν. Κυβ. Εκπρόσωπος: Η λασπολογία κατά του Προέδρου απέτυχε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή αναφορικά με την εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Συνεδριακό Κέντρο στις 14 Οκτωβρίου.

Για άλλη μια φορά η βιομηχανία παραγωγής λάσπης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αρχιμάστορες τον κ. Γιώργο Περδίκη και την κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, απέτυχε παταγωδώς να πλήξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε γραπτή του δήλωση για την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή αναφορικά με την εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Συνεδριακό Κέντρο στις 14 Οκτωβρίου .  

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως "η έρευνα που ζήτησαν από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας για δήθεν χρηματοδότηση της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του, ισχυριζόμενοι ότι πληρώθηκε από το κράτος, κατέδειξε ότι ούτε ένα σεντ δαπάνησε η Κυπριακή Δημοκρατία ούτε ένα επιστολόχαρτο χρησιμοποιήθηκε ούτε ο οποιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος επιστρατεύτηκε".

"Αυτοί που ισχυρίζονταν τέτοια πράγματα αναληθώς και ζητούσαν έρευνα μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στα μάτια των πολιτών.
Ο προεκλογικός αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί με έντιμα μέσα και πολιτικό πολιτισμό που αξίζει σε πολίτες ενός δημοκρατικού ευρωπαϊκού κράτους. Όσοι μετέρχονται άλλα μέσα θα καταδικαστούν στις εκλογές από τον κυπριακό λαό", επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος.


Επιστροφή
στην αρχή