Αλλάζει το σκηνικό: Συζητούν για τελικό Champions League στη Νέα Υόρκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Αποκάλυψη... βόμβα από Καταλανό δημοσιογράφο για συζητήσεις της UEFA ώστε να διεξαχθεί ένας τελικός του Champions League επί αμερικανικού εδάφους...

Βόμβα... πυροδότησε το ρεπορτάζ Καταλανού δημοσιογράφου, επικεφαλής σε τηλεοπτικό σταθμό με έδρα τη Βαρκελώνη, αφού έκανε λόγο για εν εξελίξει συζητήσεις της UEFA ώστε να διεξαχθεί ένας τελικός του Champions League επί αμερικανικού εδάφους!

Φαίνεται πως το θέμα της μεταφοράς αναμετρήσεων της La Liga στις ΗΠΑ και τα ταξίδια που πραγματοποιούν εκεί οι αγγλικές ομάδες κάθε καλοκαίρι ώστε να τις παρακολουθούν από κοντά και οι οπαδοί τους από μια διαφορετική ήπειρο, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Jaumes Roures και όπως το μετέφερε εκείνος στην εκπομπή «El Mati» σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, υπάρχουν συζητήσεις ώστε να διεξαχθεί κάποια στιγμή ένας τελικός του Champions League στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να υπάρξει και σημαντικός αντίκτυπος στο ήδη υπό τρομερή ανάπτυξη ποδόσφαιρο των ΗΠΑ!

Πηγή: england365.gr


Επιστροφή
στην αρχή