Άλλαξε όνομα το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας (ανακοινώθηκε το deal)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Από «DaNoi Αμμόχωστος-Επιστροφή» το γήπεδο των ερυθρόλευκων της Αμμοχώστου θα ονομαστεί «Papas Group/Αμμόχωστος-Επιστροφή»...

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται η Νέα Σαλαμίνα, καθώς ανακοίνωσε πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο το γήπεδο της μετονομάζεται σε «Papas Group/Αμμόχωστος-Επιστροφή» ύστερα απ' τη συμφωνία με την εταιρεία «Papas Group».  

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της αποψινής (13/7) παρουσίασης των χορηγών της Νέας Σαλαμίνας και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (σ.σ για δύο χρόνια). 

Η εν λόγω εταιρεία είναι συμφερόντων του πρώην προέδρου της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών Νίκου Παπά και με αυτό τον τρόπο στο σύλλογο της Αμμοχώστου εκτιμούν πως θα εξασφαλίσουν οικονομικά ανταλλάγματα που θα ενισχύσει την προσπάθεια τους για τη νέα περίοδο.

«Οι χορηγοί είναι σημαντική βοήθεια καθώς είμαστε προσφυγικό σωματείο με λίγα έσοδα», σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης στη διάρκεια της αποψινής παρουσίασης που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Λάρνακας. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο σύλλογος της Αμμοχώστου ενημέρωσε πως συνεχίζει με τον χορηγό Vitex, ενώ επισημοποιήθηκε η κυκλοφορία λαχνού, ο τυχερός του οποίου θα κερδίσει ένα BMW X1 sDrive18i. 


Επιστροφή
στην αρχή