Άλλαξαν τα δεδομένα στη Δανία: Με βασικούς εναντίον της Ουαλίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Οι βασικοί διεθνείς θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της εθνικής Δανίας για το κυριακάτικο (9/9) παιχνίδι του UEFA Nations League με την Ουαλία.

Σε προσωρινή συμφωνία με την Ένωση Ποδοσφαιριστών έφτασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, κάτι που σημαίνει ότι οι βασικοί διεθνείς θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της εθνικής για το κυριακάτικο (9/9) παιχνίδι του UEFA Nations League με την Ουαλία.

Η ομοσπονδία και οι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να τα βρουν πλήρως στο θέμα των εμπορικών όρων, αλλά μία κοινή ανακοίνωση αναφέρει ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε προσωρινά για το παιχνίδι με τους Ουαλούς στην πόλη Άαρχους.

Η Δανία ως γνωστό παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Σλοβακία με ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από μικρότερες κατηγορίες κι από το πρωτάθλημα σάλας.

«Είναι καλό για την Εθνική και για όλους στο ποδόσφαιρο της Δανίας, που θα είμαστε σε θέση να παίξουμε το σημαντικό ματς του Nations league με την πραγματική Εθνική και τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γέσπερ Μόλερ.

«Η συμφωνία είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και οι διεθνείς παίκτες είναι ικανοποιημένοι που θα μπορέσουν να επικεντρωθούν στον αγώνα της Κυριακής με την Ουαλία» επισήμανε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ένωσης παικτών, Μαντς Όλαντ.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή